Műtét utáni rehabilitációs csomag

Műtéttel járó plasztikai beavatkozások után még a varratszedés előtt érdemes elkezdeni a Sensolite fényterápiát. A teljes testfelületen alkalmazott polarizáltfény-kezelések előmozdítják a műtéti régió és a műtéti heg konszolidálódását. A műtéti heg a fénykezelés hatására lényegesen gyorsabban gyógyul, mint anélkül – ennek köszönhetően maga a heg végleges állapotában sokkal szebb és halványabb lesz, ezen kívül a polarizáltfény-kezelés csökkenti a keloid képződés valószínűségét.

Különféle plasztikai beavatkozások után (műtét, injekció) a beavatkozás helyén haematómák (kék-zöld, lila foltok) keletkezhetnek, melyeknek felszívódását jelentős mértékben gyorsíthatja a Sensolite fénykezelés. A beavatkozás után sok esetben duzzanat, ödéma keletkezhet, melyeknek létrejötte a polarizáltfény-terápiával megelőzhető, illetve ha már létrejött, akkor felszívódásuk gyorsítható.

A bőrfelszín radikális vagy kevésbé radikális hámlasztása után a Sensolite-tal a bőrfelület regenerációja jelentősen gyorsítható, az esetleges heges gyógyulás megelőzhető.

Bővebben