Sensolite felhasználási lehetőségek

Tisztelt Érdeklődők, leendő Vendégeink!

A polarizált fény gyógyító, regeneráló hatását – bármily furcsa – már 32 évvel ezelőtt fedeztük fel. Ez a gyógyító hatás a 80-as évek legelején az Evolite, a későbbiekben, 1986, a találmány licencének értékesítése után a Bioptron lámpában testesült meg. Ezek a gyógyító eszközök lokális kezelésre alkalmasak. A Bioptron lámpával történő fénykezelést az Egészségbiztosító finanszírozza, és a rendelkezésünkre álló hivatalos statisztika alapján a 2008-as évben csupán az állami és önkormányzati egészségügyi intézmények 202.595 fénykezelést hajtottak végre a Bioptron gyógylámpával.

A nyert tapasztalatok és a felmerülő igények hatására 2008 novemberére elkészült a teljes test kezelésére alkalmas polarizált fényt kibocsátó fényágy, a Sensolite. Ez az új fejlesztés hatalmas előrelépést jelent a lokális terápiához képest a gyógyítási potenciál vonatkozásában.

Az immár negyedik éve nagy sikerrel alkalmazott Sensolite fényterápia segítségével nagyon sok ember tudott megszabadulni betegségeitől, fájdalmaitól, szenvedéseitől.

Ezen túlmenően a Sensolite alkalmas a betegségek megelőzésére, az erőnlét fokozására, a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelésére is. Ez utóbbi lehetőségek képezik például az egyik fontos különbséget a teljes test polarizált fénykezelése és a lokális fényterápia között.

A továbbiakban az egészségügy különféle területein szerzett tapasztalatokat összegeztük és ezek fényében ajánljuk Önöknek is a Sensolite rendszeres használatát.

Magyarországon több helyen működik Sensolite Gyógycentrum, 2, vagy 3 fényággyal, eddig összesen több, mint tízezer páciens vette igénybe a teljes test fénykezelést.

Az összegyűjtött tapasztalatok alapján állítottuk össze az Önök részére csomagjainkat, melyekkel kapcsolatban általános, minden csomagra érvényes megállapításainkat soroljuk fel az alábbiakban:

 1. a csomagokat a rendelkezésünkre álló igen nagy számú tapasztalat összesítésével alakítottuk ki, tudományos igényességgel elvégzett kutatások még nem állnak rendelkezésünkre.
 2. a Sensolite fényágy nyújtotta terápiás lehetőséget ADJUVÁNS (KIEGÉSZÍTŐ) kezelésként javasoljuk, tehát a hagyományos orvoslás által felkínált medicina MELLETT ÉS NEM HELYETT.
  A használat során azonban gyakran előfordul, hogy a fénykezelésnek köszönhetően oly mértékben javul a páciens problémája, hogy kezelőorvosa a különféle vizsgálati leletek alapján jelentősen csökkenti, sőt esetenként elhagyja a gyógyszeres kezelést.
 3. a Sensolite Gyógycentrumokban összesen több, mint negyven orvos áll a páciensek rendelkezésére, akik bármely kérdéses esetben szaktanácsot, vagy egyedi, személyre szabott terápiás javaslatot adnak.
 4. a csomagokban leírtuk az Ön egészségügyi problémájának ismérveit, azokat az összesített tapasztalatokat, melyekre nagy valószínűséggel Ön is számíthat, ha igénybe veszi a Sensolite fényterápiát.
  Legnagyobb súllyal a páciensek által leírt saját tapasztalatok szerepelnek, mert ezeket nagyon hiteles információnak tekintjük, végül az Ön részére ajánlott terápiás javaslatot találja meg.
  Még egyszer kihangsúlyozzuk, minden ember más és más módon reagálhat a fényterápiára.
 5. Felnőttek és gyermekek számára is érvényes lehetőség; akinek nincs semmiféle egészségügyi problémája, csupán az egészség megőrzése, a természetes védekezőképesség, továbbá az erőnlét fokozása, energiával való feltöltés a célja, azoknak is érdemes rendszeresen igénybe venni a Sensolite fényterápiát.

Végül szeretnék köszönetet mondani nagyszerű munkatársamnak Királyné, Dávid Éva Egészségfejlesztőnek odaadó munkájáért, a Sensolite-al nyert tapasztalatok összegzéséért mellyel sokat segített az Önök számára készített, az Önök gyógyulását és jó közérzetét segítő tematikus csomagok elkészítésében.