Allergia Csomag

Az allergia a szervezet kóros reakciója olyan anyagokra, melyek egyébként nem károsak a szervezetre. Az ún. nyugati típusú életforma terjedésével az allergiás megbetegedések száma folyamatosan növekszik. Magyarországon a lakosság közel fele szenved valamilyen allergiás betegségben.

Leggyakoribb allergiás betegségek: szénanátha, allergiás kötőhártya gyulladás, asztma, csalánkiütés, ekcémák egyes formái.

A tünetek a kiváltó allergéntől függően szezonálisan vagy egész évben fennállhatnak.

A tapasztalatok alapján a Sensolite egésztest polarizáltfény-kezelés alkalmazásával:

  • a. a kezelések hatására a fennálló allergiás tünetek teljesen megszűnhetnek
  • b. az ismételten jelentkező allergiás tünetek sokkal enyhébbek lesznek, mint a kezelések előtt
  • c. könnyebben elviselhetőbbé és rövidebbé válik a kritikus időszak
  • d. a szedett gyógyszerek dózisa csökkenthető, esetenként a gyógyszerelés teljesen elhagyhatóvá válik

A kezelés eredményességével kapcsolatban ha valaki tudja, hogy érintett lesz a tavasszal és nyár végén jelentkező légúti allergiaszezonban, akkor érdemes a kritikus időszak előtt 1 hónappal elkezdeni a kúraszerű terápiát és a kezeléseket a kritikus időszak alatt is célszerű folytatni. Ezt a gyakorlatot alkalmazva több, sok éve pollenallergiában szenvedő pácienseink arról számoltak be, hogy az allergiaszezon során a tünet együttesből szinte semmit sem, vagy alig tapasztaltak. Más páciensek arról referáltak, hogy bár megjelentek a tünetek, azok sokkalta enyhébbek voltak, mint az előző évek során.

Igen pozitív páciens tapasztalatokra tettünk szert az ételallergia vonatkozásában is. Olyan emberek, akik éveken át nem fogyaszthattak egyes élelmiszereket, mert ismétlődő vagy tartós gyomor-bélrendszeri panaszaik voltak: hányás, hasmenés, vagy emésztési problémák: puffadás, teltségérzés és hasfájás. Néhány hetes rendszeres kezelés ezeket a problémákat megszüntette. Pácienseink elmondása szerint a fenntartó kezelés eredményeként a mindennapjaikban is minőségi változás állt be.

Egyes esetekben a fémre érzékenyen reagáló allergiás bőrtünetek megszűnését is a tapasztaltuk Sensolite fénykezelésnek köszönhetően.

Bővebben